Advertisement
  1. Music & Audio
  2. Audio Production

3 Совети за Започнување на Нова Песна

Scroll to top
Read Time: 1 min

Macedonian (Македонски јазик) translation by Marija Cvetanoska (you can also view the original English article)

Сигурен сум дека сте запознаени со ова. Седнавте на компјутер, отворивте DAW спремни да го напишете следниот голем хит, и завршивте со гледање во празен проект.

За многу продуценти, добивањето на таа првична искра за започнување на песна може да биде предизвик.

Во оваа снимка, ќе ви покажам три начини да почнете нова песна, за да може да го избегнете започнување на страшниот празен проект.

СнимкатаAdvertisement
Did you find this post useful?
Want a weekly email summary?
Subscribe below and we’ll send you a weekly email summary of all new Music & Audio tutorials. Never miss out on learning about the next big thing.
Advertisement
Looking for something to help kick start your next project?
Envato Market has a range of items for sale to help get you started.