Unlimited WordPress themes, graphics, videos & courses! Unlimited asset downloads! From $16.50/m
Advertisement
  1. Music & Audio
  2. Audio Production
Music

3 Совети за Започнување на Нова Песна

by
Difficulty:IntermediateLength:QuickLanguages:

Macedonian (Македонски јазик) translation by Marija Cvetanoska (you can also view the original English article)

Сигурен сум дека сте запознаени со ова. Седнавте на компјутер, отворивте DAW спремни да го напишете следниот голем хит, и завршивте со гледање во празен проект.

За многу продуценти, добивањето на таа првична искра за започнување на песна може да биде предизвик.

Во оваа снимка, ќе ви покажам три начини да почнете нова песна, за да може да го избегнете започнување на страшниот празен проект.

СнимкатаAdvertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Looking for something to help kick start your next project?
Envato Market has a range of items for sale to help get you started.