Unlimited WordPress themes, graphics, videos & courses! Unlimited asset downloads! From $16.50/m
Advertisement
  1. Music & Audio
  2. General
Music

Shkruaj një këshillë të shpejtë dhe fito 50$

by
Length:QuickLanguages:

Albanian (Shqip) translation by Iris Rada (you can also view the original English article)

Ne nuk kemi një këshillë të shpejtë për t'jua dhënë sor, por ju mund të na ndihmoni për të patur mjaftueshëm këshilla të shpejta për të ardhmen dhe fito 50$ nëse këshilla juaj publikohet!

Një këshillë e shpejtë është një udhëzues në miniaturë .e rreth 500 fjalë, ose një filmin udhëzues e gjatë rreth 5 minuta. Në përgjithësi do të mbulojë vetëm një pikë ose teknikë.

Nëse jeni i ri në krijimin e filmimeve me udhëzime do duhet të provoni Screenr, e cila është perfekte për udhëzime të shpejta pasi të lejon të krijosh video me gjatësi edhe më pak se 5 minuta dhe është e thjeshtë ta fillosh me të.

Kur të jeni gati për të dorëzuar udhëzimin tuaj të shpejtë kaloni nga faqja jonë " Dorëzo një mësim".  Sigurohuni që qartësisht të keni zgjedhur opsionin "Udhëzim i shpejtë".

Pres të dëgjoj lajm nga ju!

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Looking for something to help kick start your next project?
Envato Market has a range of items for sale to help get you started.